Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aceto Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Otet din cidru de mere
Brand
MARDERAI
Cod produs
1
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Otetul din cidru de mere, incepe sa capete din ce in ce mai multa popularitate, mai ales in urma unor beneficii asupra sanatatii, garantate de diverse studii de specialitate, cata vreme este folosit in mod corect.
Otetul este un produs obtinut prin dubla fermentatie, proces prin care zaharurile din alimente sunt descompuse de bacterii si drojdie. In prima faza a fermentatiei, zaharurile sunt transformate in alcool, ca apoi acesta sa devina otet (ingredientul principal este acidul acetic).
Acest aliment poate fi preparat din numeroase fructe, legume si cereale, printre care se numara si merele. In afara de acid acetic, otetul din cidru de mere mai contine si alti acizi, vitamine, saruri minerale si aminoacizi.
De-a lungul secolelor, otetul a fost folosit in numeroase scopuri, de la prepararea muraturilor si asezonarea salatelor, pana la curatarea obiectelor electrocasnice si reducerea febrei. Recent, otetul din cidru de mere a inceput sa fie considerat chiar un tonic pentru organism si utilizat ca remediu naturist, desi dovezile stiintifice care sa ii ateste beneficiile reale in acest sens sunt inca insuficiente pentru unii.
Din Gura in Gura